I forbindelse med almindelig tidsbestilling vil personalet spørge til emnet for konsultation for at sikre, at der afsættes den fornødne tid til konsultation.

Konsultationer:
Der er mulighed for tidsbestilling alle hverdage mellem 8.00-14.00

Ved kontrol af kroniske sygedomme som sukkersyge, blodtryk og KOL afsættes der tid af til dette, der vil kun undtagelsesvis være tid til andre problemstillinger.

Telefonkonsultation
Lægerne har ringe tilbage tider i løbet af dagen. Man ringer som patient, til sekretæren, som sætter dig på listen.

Videokonsultationer:

Der er hver dag sat videokonsultationer på, i lægernes og sygeplejerskernes kalendere. Videokons., bliver booket både som akut og planlagt konsultation.  Det foregår via en SMS, som man modtagere i et aftalt tidsrum. Man skal via et link, i den sms, give tilladelse til at din smartphone, må åbne kameraret, så dig og lægen/sygepl. kan se hinanden.

Tidsbestilling og fornyelse af recepter
I tidsrummet 08.00 til 12.30 modtager sekretariatet tidsbestillinger og receptfornyelser samt oplyser resultatet af rutineprøver og undersøgelser.

ALLE ATTESTER: skal bestilles via telefonisk kontakt

Husk at du også kan bestille tider, og forny dine recepter fra online modulet i venstre side. Medicinbestillingen, SKAL ske på medicinmodulet.

Tider til konsultation: alt hvad der har med blodprøve, vacciner, og alm. kroniske kontroller at gøre, er sygeplejeske opgaver. De kan ikke bestilles over nettet endnu.

Lægevagten
Efter kl 16 på hverdage, samt i weekender og på helligdage kan lægevagten kontaktes på telefon: 70110707